Συνάντηση Γιώργου Τσούκαλη και Κώστα Κατσαφάδου

από fimotro

Ο Γιώργος Τσούκαλης συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη Κώστα Κατσαφάδο. Η εποικοδομητική συζήτηση έγινε στο γραφείο του υπουργού και είχε μεταξύ άλλων ως αντικείμενο της και την πάταξη της αρχαιοκαπηλίας.  Ο Γιώργος Τσούκαλης εξερχόμενος από το υπουργείο δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την παρουσία του Κώστα Κατσαφάδου στο υπουργείο και θεωρεί βέβαιη την επιτυχία του. 

«Τον αισθάνομαι ως συνοδοιπόρο μου. Γνωρίζει με το παραπάνω τον αγώνα μου εναντίον των αρχαιοκαπήλων και σήμερα νιώθω ότι συνομίλησα με έναν άνθρωπο που πραγματικά ήθελε να ακούσει. Είναι τιμή μου που συναντήθηκα με έναν τόσο ευαίσθητο άνθρωπο που είναι μαζί μας εδώ και χρόνια στον αγώνα μας για την προστασία των εθνικών μας θησαυρών» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητή μετά το πέρας της συνάντησης του με τον υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα