Συναγερμός στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, 50 κρούσματα

από fimotro

Προβληματισμός επικρατεί στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από τα 50 καταγεγραμμένα κρούσματα, που προέκυψαν από τα μοριακά τεστ, που έγιναν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, τόσο στο γενικό πληθυσμό της πόλης όσο και στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο βρεφονηπιακό σταθμό της Αμούδας, όπου εντοπίστηκαν 20 κρούσματα, τα 15 στα βρέφη και τα υπόλοιπα στους εργαζόμενους του σταθμού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου η συντονίστρια του ΕΟΔΥ στο Λασίθι Αθηνά Καρπούζη, τόνισε πως ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί από τα μοριακά τεστ, που από χθες γίνονται μαζικά στα εξεταστήρια της πόλης, συνέστησε ψυχραιμία και ρεαλισμό στους κατοίκους, που ζουν στιγμές αγωνίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι σημερινές ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία, που εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου στις «κόκκινες» περιοχές και να αποφασιστεί ενισχυμένο lockdown για την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα