ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Αύριο Πέμπτη θα λάβουν τα χρήματα οι δικαιούχοι

από fimotro

Αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, 92.804 δικαιούχοι θα λάβουν χρήματα από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Συγκεκριμένα, αύριο θα πληρωθεί η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας για τον Δεκέμβριο σε 28.744 δικαιούχους, ενώ 64.060 δικαιούχοι θα λάβουν την αναλογία επιδόματος αδείας.

Εν τω μεταξύ, ανοιχτή είναι η διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων στο Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ», για τους μήνες ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. Αυτό αφορά μόνο:

Τους εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β΄ ΦΑΣΗΣ,
Τους εργαζόμενους οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ ΦΑΣΗΣ.
Σημειώνεται ότι στην περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2022, στο «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εντάσσονται οι εργαζόμενοι που έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας, πλήρους απασχόλησης κατά την 31η Οκτωβρίου 2021 (τα στοιχεία των οποίων αντλούνται από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ) σε επιχειρήσεις που πληρούν τα οικονομικά στοιχεία που ορίζονται στην απόφαση, τα οποία είναι ίδια με αυτά που ίσχυαν για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021.

Σημειώνεται πως τον Νοέμβριο πληρώθηκαν συνολικά 6,8 εκατ. ευρώ σε 29.390 εργαζομένους ενταγμένους στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα