Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Οι συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική αφορά την επίθεση στον αστυνομικό

Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε σήμερα η αστυνομία για τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε δυο Έλληνες 22 και 23 ετών. Ο ένας από τους δυο – ο 22χρονος- σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς είχε συλληφθεί για την επίθεση στα γραφεία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις για να συμπληρώσει η Ασφάλεια το κάδρο των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 27χρονου ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα που ανήκουν στο χώρο οπαδικών κλάμπ και έχουν απασχολήσει τις αρχές σε επεισόδια που έχουν σημειωθεί στα γήπεδα.

Οι προηγούμενες δύο συλλήψεις

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Είχαν προηγηθεί δύο ακόμα συλλήψεις για την επίθεση του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Άλλοι τον είπαν «Ινδιάνο», άλλοι «δρομέα Ινδιάνο» και άλλοι «σπρίντερ», καθώς στα βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ξεχύθηκε τρέχοντας απίστευτα γρήγορα και ενώ η μάζα φαινόταν να οπισθοχωρεί, εκείνος όρμηξε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ και έριξε τον έναν αστυνομικό στο έδαφος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό. Η Αστυνομία έφτασε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 30χρονου χούλιγκαν.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για ελληνοϊρακινό, οργανωμένο οπαδό μεγάλης ομάδας της Αθήνας και η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του αφού κατέληξε σε έναν στενό κύκλο υπόπτων. Συνελήφθη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ενώ -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- κρυβόταν σε αποθήκη στη Μαγούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα