Συγκλονιστικά λόγια από την χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ

από fimotro

Ήταν πριν από μία εβδομάδα ο Γιώργος Καραϊβάζ έχανε τη ζωή του έξω από το σπίτι του από τις σφαίρες των εκτελεστών του. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου εργαζόταν, γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπούσε τα παιδιά.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, μίλησε στην εκπομπή, θέλοντας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

«Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους, τους οποίους γνώριζε και δε γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του, είχαμε ως στόχο ζωής όπου μπορούμε να βοηθήσουμε κι εκείνος κι εγώ. Μάλιστα, πολλές φορές, τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα “δεν κάναμε την καλή πράξη της ημέρας”» περιέγραψε.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι «από τη μέρα που γεννήσαμε το παιδί μας, ήμασταν κοντά στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, γιατί μέσα από τον πόνο και τον χαμό που έζησε αυτός ο άνθρωπος βγήκε αυτό το μεγαλείο και βοηθήθηκαν πάρα πολλά παιδιά. Θέλουμε να συνεχιστεί η βοήθεια προς τα παιδιά. Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα “βοηθήσει” μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος».

«Σας ευχαριστώ όλους γιατί σεβαστήκατε τη μνήμη του και δώσατε αυτό που πραγματικά ήταν ο Γιώργο» είπε και συνέχισε: «Ως σύζυγός του, σύντροφός του επί 31 χρόνια και ως φίλη του 34 χρόνια, έχω να πω ότι ο Γιώργος ήταν ένας πραγματικά καλός καλός άνθρωπος» κατέληξε, με εμφανή τη συγκίνησή της, σημειώνοντας ότι αυτός ήταν ο Γιώργος ο δικός μου, ο πεισματάρης.

Δημήτρης Καραϊβάζ: Σας ευχαριστώ γι’ αυτό που κάνετε

«Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό που κάνετε με το “Χαμόγελο” γιατί αυτό θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά» είπε ο γιος του δημοσιογράφου Δημήτρης Καραϊβάζ.

«Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά. Ο πόνος μεγαλώνοντας έγινε μίσος. Αν είχε ιαθεί όταν τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία, δε θα υπήρχε τέτοια κακία. Δεν είναι μόνο για τον πατέρα μου, είναι για το αύριο. Αν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα του σήμερα, πρέπει να γαλουχήσουμε τα μυαλά του αύριο» κατέληξε ο Δημήτρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα