Συγκίνησε ο πιλότος του F-16

από fimotro

Ας ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα!

Τα μέλη της ομάδας Ζευς  εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους με την επίδειξή τους στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28η Οκτωβρίου.

Κάθε χρόνο, μας γεμίζουν εθνική υπερηφάνεια και μας κάνουν να σηκώνουμε το βλέμμα ψηλά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος της παρέλασης το μαχητικό αεροσκάφος F-16 Fighting Falcon πραγματοποίησε εντυπωσιακούς ελιγμούς.

Από το πιλοτήριο του F-16 Επισμηναγός (Ι) Γεώργιος Παπαδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το “Όχι” των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια Πολλά“.

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε “Κύριε επισμηναγέ, τόσον εγώ όσο και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας”.

Ο  Επισμηναγός (Ι) Γεώργιος Παπαδάκης είναι Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “ΖΕΥΣ”.

Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1999. Το 2005, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/ΣΜΕΤ και το 2006 στην 335Μ σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ. Το 2007 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52 . Από το 2008 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα