Μπορεί το πάρτι της επανένωσης στο Survivor 4 να έγινε πριν από μερικές εβδομάδες και η παραλία να είναι κοινή, όμως οι παίκτες εξακολουθούν να αγωνίζονται ως Κόκκινοι και Μπλε.

Ολα αυτά όμως μέχρι το Πάσχα, καθώς, όπως ειπώθηκε στο «Πρωινό», στις αρχές Μαΐου το Survivor 4 θα γίνει ατομικό και μάλιστα το πρώτο έπαθλο θα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Μίχας είπε στον αέρα του «Πρωινού»: «Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα. Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, διαλύονται οι ομάδες και θα γίνει ένα μίνι event στον Άγιο Δομίνικο. Θυμόμαστε στις προηγούμενες διαλύσεις ομάδων, όταν γινόταν πλέον το παιχνίδι ατομικό και ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν για τη δική του επιβίωση, ένα από τα πρώτα έπαθλα ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Αυτό το έπαθλο δεν θα δοθεί φέτος λόγω της πανδημίας. Το πρώτο έπαθλο στο πρώτο ατομικό αγώνισμα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα για το «Survivor 4»:

Μετά το Πάσχα διαλύονται οι ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα