Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο Γ. Σούρλας. Τον ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών αναζήτησης των πεσόντων κατά το Έπος 1940 -1941, που παραμένουν άταφοι ή προσωρινά θαμμένοι στα πεδία των μαχών της Βορείου Ηπείρου.
Ο Γ. Σούρλας εξέφρασε την ικανοποίηση της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων για τη συμβολή του κ. Π. Παυλόπουλου στην έναρξη αποκατάστασης της μεγάλης αυτής εθνικής και ανθρωπιστικής εκκρεμότητας με τις παρεμβάσεις του προς την πολιτειακή ηγεσία της Αλβανίας.
Ο Πρόεδρος αποδέχτηκε την πρόταση της Ένωσης να παραστεί στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης και να εγκαινιάσει την έκθεση με τα προσωπικά αντικείμενα των πεσόντων μαχητών, που βρέθηκαν στους προσωρινούς τάφους και στα πεδία των μαχών της Βορείου Ηπείρου.
Η τελετή των εγκαινίων θα γίνει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Πολεμικό Μουσείο, όπου θα παρουσιαστεί και το βιβλίο του Γ. Σούρλα «Δεν ξεχάσαμε τους Ήρωες του Έπους 1940 -41».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα