Στον Λευκό Οίκο ο πάστορας Μπράνσον

από fimotro

«Διαπραγματευτήκαμε σκληρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα για να επιτευχθεί η απελευθέρωση», είπε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποδεχόμενος τον πάστορα Αντριου Μπράνσον στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, μια μέρα μετά την απελευθέρωσή του με απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης.

«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα… Γνωρίζω τί πέρασες… Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία» είπε ο Τραμπ, αφού κάθισε δίπλα στον πάστορα.

Από την πλευρά του ο Αντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον. Ευχήθηκε ο «Θεός να δώσει στον Τραμπ «υπερφυσική σοφία»», ενώ επισήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός ηγέτης έδωσε μάχη για εκείνον. «Πραγματικά αγωνιστήκατε για χάρη μας, είπε και ενώ επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.

 

Σε μια σπάνια, ασυνήθιστη σκηνή μπροστά στις κάμερες και τα φωτογραφικά φλάς, ο πάστορας Μπράνσον γονάτισε, έπιασε τον πρόεδρο Τραμπ από τον δεξί ώμο και προσευχήθηκε γι’ αυτόν, ζητώντας από τον Θεό να του δίνει «υπερφυσική σοφία». «Πραγματικά πάλεψες για εμάς» είπε ο Μπράνσον στον Τραμπ. Αστειευόμενος, ανέφερε ότι ο Τραμπ επανέκτησε και μία ψήφο που ήταν υπό κράτηση, αφού ο πρόεδρος ρώτησε την σύζυγό του πάστορα, Νορίν, ποιον είχε ψηφίσει το 2016.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα