Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τη δικαστική διαμάχη του Πάνου Καμμένου με τον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Πάχτα σχολιάζουν με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Οπως αναφέρει το κόμμα, «Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος απαλλάχθηκε ομόφωνα, τελεσίδικα και αμετάκλητα από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα ψευδή αδικήματα που προσπάθησε να του προσάψει ο κ. Πάχτας.

Παρ’ όλα αυτά ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη προσέφυγε περιέργως στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά, ενώ το αναμενόμενο θα ήταν να προσφύγει σε αυτά της Θεσσαλονίκης. Πέτυχε έτσι σκανδαλωδώς την έκδοση μιας απόφασης, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αμετάκλητες παραδοχές του ποινικού δικαστηρίου το οποίο τον απάλλαξε αμετάκλητα και πανηγυρικά. Γι’ αυτή την απόφαση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προσφεύγει ήδη στον Άρειο Πάγο.

Ερωτάται ο λαλίστατος κ. Πάχτας, που κάνει λόγο για δικαστική νίκη του στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά (!!!) αν κατόπιν πορίσματος ορκωτών ελεγκτών ελέγχεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης για “δωρεές” που έλαβε από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, ύψους 11.660.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει ή απαντήσει ψευδώς στο ερώτημα, επιφυλασσόμαστε να αναρτήσουμε τη βεβαίωση από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, καθώς και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, προκειμένου να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος τον εκπροσωπούσε ως δήμαρχος.

Θα περιμένουμε έως τα Θεοφάνεια στον Πειραιά (!!!) όπου ο κ. Πάχτας αισθάνεται προφανώς πιο προστατευμένος από τον λαό της Χαλκιδικής και τη Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα