Η απόφαση του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου να τοποθετηθεί ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ στον κήπο του σπιτιού του, δεν άρεσε στα μέλη μίας συμμορίας Ρομά που δρούσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσει» σε αυτοκίνητο της οικογένειας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ένας βραχνάς για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας είναι ότι συμμορίες ξηλώνουν μετασχηματιστές της ΔΕΗ για να πάρουν τον χαλκό.

Ανάμεσα στους κατοίκους είναι και ο δημοφιλής ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος έχοντας απαυδήσει από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος που άφηναν το σημείο χωρίς ρεύμα για αρκετά 24ωρα, αποφάσισε να παραχωρήσει δικό του περιφραγμένο χώρο από τον κήπο του, ώστε να το τοποθετηθεί εκεί ο μετασχηματιστής.

Όμως κάτι τέτοιο φαίνεται ότι εκνεύρισε μέλη της συμμορίας, τα οποία σε αντίποινα, έσπευσαν να αναποδογυρίσουν στο πλάι το αυτοκίνητο της οικογενείας του και συγκεκριμένα του εγγονού του, που βρισκόταν έξω από την μάνδρα του κτήματος με τις ελιές. Μάλιστα φεύγοντας ξήλωσαν και πήραν μαζί τους και ολόκληρο τον καταλύτη.

Οι συγκεκριμένες συμμορίες δρουν με τον εξής τρόπο, ένα μέλος αναρριχάται στις κολόνες, «δένει» με συρματόσχοινο το κουβούκλιο που βρίσκεται ο μετασχηματιστής και στη συνέχεια φορτώνουν σε καρότσα τον χαλκό και εξαφανίζονται.

Αυτού του είδους οι επιδρομές έχουν γίνει βραχνάς όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και για την ΔΕΗ, αφού το κόστος ενός τέτοιου μετασχηματιστή αγγίζει τα 10.000 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα