Στο Ομάν ο Νίκος Δένδιας: Ποιες συμφωνίες θα υπογράψει

από fimotro

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ομάν, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον ομόλογό του Σαγίντ Μπαντρ μπιν Χαμάντ μπιν Χαμούντι αλ Μπουσαΐντι.

O υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί επίσης με τον υπουργό του Βασιλικού Οίκου του Ομάν, στρατηγό Σουλτάν μπιν Μοχάμεντ Αλ Νουαμάνι καθώς και με τον Πρόεδρο της Γενικής Αρχής Ειδικών Οικονομικών και Ελεύθερων Ζωνών Αλί μπιν Μασούντ Αλ Σουναΐντι .

Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και στις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, στην περιοχή του Κόλπου, καθώς και στην συνεργασία με το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου.

Υπογραφή δύο συμφωνιών

Κατά την επίσκεψη προγραμματίζεται επίσης η υπογραφή των εξής δύο Συμφωνιών: Συμφωνία απαλλαγής θεωρήσεων για κατόχους διπλωματικών, υπηρεσιακών και ειδικών διαβατηρίων, και Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα