Στο νοσοκομείο η Μαίρη Παναγάκου λίγο πριν την κηδεία του γιου της

από Philippos

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, ο γιος της οποία αυτοκτόνησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Λίγο πριν την κηδεία του γιου της Αντώνη Παναγάκου που θα γίνει το απόγευμα, η Μαίρη Παναγάκου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας σε άσχημη κατάσταση, με τους συγγενείς της να την πηγαίνουν εκεί λόγω υψηλής πίεσης.

Θυμίζουμε ότι ο γιος της Μαίρης Παναγάκου έβαλε τέλος στη ζωή του, στο πατρικό του στη Μάνη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Η Μαίρη Παναγάκου, ανέφερε με ανάρτησή της ότι ο γιος της δεχόταν επιθέσεις κι απειλές κι ότι αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Από την άλλη, ο δικηγόρος των ανθρώπων που η οικογένεια Παναγάκου θεωρεί υπεύθυνους για ττην αυτοκτονία του Αντώνη, υποστηρίζει ότι: «Όσα λέει η κυρία Παναγάκου είναι ψευδέστατα, συκοφαντικά και θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα σε βάρος της, την ώρα που πρέπει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα