Στο νέο Attica επενδύει ο Αλέξης Τσίπρας

από fimotro

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να προβάλλει το κόμμα του ένα σοβαρό και παρεμβατικό ΜΜΕ που δεν υπάρχει μέχρι τώρα

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα πορευθεί με ένα καινούργιο κανάλι το οποίο θα μπορεί να κάνει δημοσιογραφική και πολιτική παρέμβαση και το κυριότερο θα μπορέσει να απευθυνθεί εκεί που δεν μπορεί να απευθυνθεί άλλο τοπικό κανάλι που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.  Στους μετριοπαθείς ψηφοφόρους και στον μεσαίο χώρο που απεχθάνεται τα κομματικά ΜΜΕ της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την ανανέωση του νέου Attica βρίσκεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θέλει ένα νέο κανάλι που θα τον στηρίζει πριν αλλά και μετά τις εκλογές, χωρίς να έχει χαρακτηριστικά κομματικού καναλιού και χωρίς να είναι καμένο χαρτί λόγω της υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται λοιπόν ότι βρήκε το ΜΜΕ το οποίο θα τον στηρίξει με χρήματα των επιχειρηματιών Μπάκου και Καϋμενάκη θα βγει στον αέρα στι12 Δεκεμβρίου. Το Attica TV θα εκπέμπει το νέο πρόγραμμα του από τις γνωστές συχνότητες περιφερειακής εμβέλειας και σύντομα θα παίζει από CosmoteTV και Nova.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικό ρόλο στον σχολιασμό των γεγονότων θα παίξει η εξαιρετικά ικανή και σοβαρή πολιτική συντάκτρια Έλλη Τριανταφύλλου. Το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 17.00 και μέχρι τις 19.00 με εκπομπή την οποία θα παρουσιάζουν ο Αλέξανδρος Κλώσσας και η Ευαγγελία Βόσνου. Αμέσως μετά θα έρχεται η εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη και Βούλας Κεχαγιά.

Το βασικό δελτίο ειδήσεων (θα βγαίνει στο AtticaTV στις 21.00 και η γραμμή του θα είναι σκληρά ΣΥΡΙΖΑϊκά ώστε να κερδίσουν όλους τους ψηφοφόρους του κόμματος εκείνη την ώρα. . Αμέσως μετά το δελτίο θα έρχεται η πολιτική εκπομπή την οποία θα παρουσιάζουν δυο πρόσωπα που ξέρουν καλά τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βασίλης Σκουρής και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μαζί με την Έλλη Τριανταφύλλου (που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ) σημαντικό ρόλο σχολιαστή της επικαιρότητας θα παίξει ο γνωστός για τις σχέσεις του με την Κουμουνδούρου πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής πανεπιστημίου Νίκος Μαραντζίδης. Οι προοπτικές να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα σοβαρό ειδησεγραφικό κανάλι φαίνονται θετικές. Μένει να τις δούμε και στην πράξη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα