Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο πρωθυπουργός – Συνομίλησε με συγγενείς θυμάτων

από fimotro

Δεσμεύθηκε ότι θα μάθουμε όλοι τα αίτια της τραγωδίες αλλά και ότι θα αποδοθούν ευθύνες

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό για την εξέλιξη των διαδικασιών ενώ συνομίλησε με συγγενείς θυμάτων και αγνοουμένων που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ενημερωνόταν διαρκώς για τις εξελίξεις με την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ βρέθηκε στο σημείο της φονικής σύγκρουσης έχοντας ήδη ανακοινώσει τριήμερο Εθνικό Πένθος ακυρώνοντας οποιαδήποτε εκδήλωση και προγραμματισμένη παρουσία του.

Και δεσμεύθηκε ότι θα μάθουμε όλοι τα αίτια της τραγωδίες αλλά και ότι θα αποδοθούν ευθύνες. Προς το παρόν προηγείται η διάσωση, η εύρεση των αγνοούμενων και των νεκρών και η απόδοσή τους στους συγγενείς. Η δέ επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πέραν της ενημέρωσής του για την εξέλιξη της πορείας της υγείας των τραυματιών από τη φονική σύγκρουση είχε ως στόχο να δεί και να μιλήσει με τους συγγενείς των θυμάτων

Τα υπόλοιπα έχουν ήδη δρομολογηθεί όπως άλλωστε έδειξε και η άμεση ανταπόκριση του μηχανισμού που ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο που αφορά ανάλογες περιπτώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα