Στο επίκεντρο πρόσωπα της νύχτας για τη δολοφονία Καραϊβάζ

από fimotro

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση δύο συμβολαίων θανάτου, της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του πριν από περίπου 40 ημέρες, αλλά και του επιχειρηματία που έγινε πρόσφατα στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό, αυτόν που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα της νύχτας που κινούνται στα νότια προάστια, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία ούτε επώνυμες μαρτυρίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει για τον εκτελεστή, αλλά και για τον συνεργό του που οδηγούσε το σκούτερ.

Για τον οδηγό, μάλιστα, φέρεται να είναι συγκεκριμένος αλλοδαπός, που ζει πολλά χρόνια στη χώρα μας. Όμως η μηχανή δε βρέθηκε, ούτε κάποιοι χειροπιαστό στοιχείο στον τόπο της δολοφονίας που να τους ενοχοποιεί.

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, οι έρευνες κινούνται στο σκοτάδι, παρά το γεγονός ότι παλαιότερα ο ίδιος είχε κατονομάσει τους δράστες της πρώτης δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε πέρσι, όπου σκοτώθηκε η σύζυγός του σε ενέδρα θανάτου.

Εξετάζεται εάν πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, αλλά τα στοιχεία της αστυνομίας είναι ελάχιστα και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ο επιχειρηματίας, δυστυχώς είναι πλέον νεκρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα