Στο εκλογοδικείο προσέφυγε ο Σταμάτης Πουλής για την έδρα της Δυτικής Αττικής

από fimotro

Προσφυγή στο εκλογοδικείο ανακοίνωσε ο Σταμάτης Πουλής για την τέταρτη έδρα στη Δυτική Αττική που μετά τις καραμπόλες βρέθηκε στα χέρια του ΚΚΕ.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, τα 38 ψηφοδέλτια που προκάλεσαν αλλεπάλληλες αλλαγές εδρών δεν είναι αρκετά για να στερήσουν από τη ΝΔ την έδρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Πουλή:

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και το ενδιαφέρον! Διανύσαμε μαζί μία όμορφη διαδρομή που προσωρινά δεν ολοκληρώθηκε. Για 38 μόνο ψηφοδέλτια που προκάλεσαν αλλεπάλληλες αλλαγές εδρών, η Δυτική Αττική στερείται για την ώρα την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από 4 Κυβερνητικούς Βουλευτές.

Δεν πειράζει, υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουμε και θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να μη χαθεί καμία έδρα από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Δυτική Αττική, μία περιοχή για την οποία αξίζει όλοι να παλέψουμε για την αναβάθμισή της!

Όπως έδωσα τόσες μάχες έχοντας με το μέρος μου την αλήθεια και δικαιώθηκα έτσι και τώρα είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το καλό και το δίκαιο θα λάμψουν! Στο ενδιάμεσο, δεν αφήνουμε να πάει χαμένο ούτε λεπτό. Έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά για να φτιάξουμε την Πατρίδα που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας! Τα καλύτερα έρχονται!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα