Στο εδώλιο του Εφετείου ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για την αποπλάνηση της 8χρονης

από fimotro

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός 8χρονου κοριτσιού δικάζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο γνωστός ντράμερ πρώην συνεργάτης μουσικού συγκροτήματος.
Ο κατηγορούμενος κάθεται στο «εδώλιο» ένα μήνα μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για κατηγορίες που αφορούν ακόμα τέσσερα κορίτσια, τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ τα αποπλάνησε κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Για την υπόθεση που δικάζεται σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο 69χρονος μουσικός είχε καταδικαστεί κατά πλειοψηφία 5-2 σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο του 2019, για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά.

Τότε, το δικαστήριο αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος καθώς του χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που κατοικεί.

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, μετά από αναβολή είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 10 Απριλίου 2022, ωστόσο, έχει ήδη διακοπεί δύο φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα