Στο 12% η πραγματική διαφορά υπέρ της ΝΔ αν σήμερα είχαμε εκλογές

από fimotro

Ο Μητσοτάκης θα έκανε πρόωρες εκλογές μόνο εάν αισθανόταν ότι έχει φθορά

Τώρα Μητσοτάκης έχει έναν αντίπαλο, τις θρομβώσεις από τους εμβολιασμούς

Όσο ο Μητσοτάκης αισθάνεται κυρίαρχος και σίγουρος για διψήφια διαφορά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προκύψουν πρόωρες εκλογές. Αυτό τονίζουν στο fimotro κυβερνητικές πηγές με αφορμή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σχετικά με το ενδεχόμενο διπλών εκλογών. Λογική εξέλιξη και διευκρίνιση γιατί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθούν την οικονομία οι εκλογές. Ακόμα και στην περίπτωση αυτοδυναμίας από την πρώτη αναμέτρηση οι πρόωρες εκλογές δεν βοηθούν κανένα στην Ελλάδα. Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιούν στελέχη της κυβέρνησης για να αποτυπώσουν το κλίμα των ημερών.

Ένα κλίμα που η αλήθεια είναι ότι δείχνει εξαιρετικά θετικό για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά και ακόμα θετικότερο για την μετά τον κορονοϊό εποχή όταν θα έχει επιστρέψει η κανονικότητα και θα έρθουν τα χρήματα από το Ταμείο Ανάπτυξης.

Όλα αυτά τα έχει αντιληφθεί και μάλιστα πολύ καλά ο Α. Τσίπρας. Ο Ηλίας Νικολακόπουλος που ξέρει καλά από εκλογές τον έχει ενημερώσει για όλα τα τελευταία στοιχεία τις τάσεις που επικρατούν στην κοινή γνώμη. Άλλωστε και ο ίδιος ο Τσίπρας τα βλέπει όλα αυτά. Δεν ζει σε άλλο πλανήτη και ξέρει τι θα συμβεί στις εκλογές. Άσχετα τι λένε μεταξύ τους τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άσχετα τι γράφουν τα φιλικά ΜΜΕ η κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία είναι αρνητική. Το θέμα είναι διαχειριστεί την εκλογική ήττα και το κυριότερο τι θα κάνει ο ίδιος μετά τις εκλογές.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Μητσοτάκης έχει έναν αντίπαλο. Τις θρομβώσεις από τους εμβολιασμούς. Ο μόνος προβληματισμός που υπάρχει στο Μαξίμου σήμερα είναι τα 5 σοβαρά περιστατικά θρομβώσεων που σημειώθηκαν μετά από εμβολιασμό με εμβόλια κατά του κορωνοϊού.  Τα τέσσερα από τα περιστατικά που διερευνώνται αφορούν σε άτομα που εμβολιάστηκαν με Astrazeneca και το ένα άτομο που εμβολιάστηκε με Johnson & Johnson.

Αυτά απασχολούν τον Μητσοτάκη. Και όσο τον απασχολούν αυτά ο βασικός του πολιτικός αντίπαλος δεν έχει καμία τύχη.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα