Στις 7/10 στο Εκλογοδικείο η υπόθεση με τον δήθεν “Φράγκο-Φραγκούλη”

από fimotro

1 Ευρωβουλευτής, 2 ζευγάρια νομικών και  3 κορυφαίες θέσεις

Στις 7 Οκτωβρίου κρίνεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Αυτά το πρωί, γιατί το απόγεμα έχει Εκλογοδικείο…Την ίδια μέρα η συνεδρίαση και έτσι -μετά από 16 μήνες καθυστέρηση-  θα  κριθεί το παρακάτω :

Η υπόθεση με τον ευρωβουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχει εξελιχθεί σε διεθνές σήριαλ, ήδη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου κ. SASSOLI  αναγκάστηκε  να τοποθετηθεί 2 φορές ως τώρα εγγράφως, η υπόθεση του κ. Μανώλη Φράγκου (με το ψευδώνυμο”ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ”   το οποίο μπήκε δίπλα στο όνομά του στο ευρωψηφοδέλτιο) έχει επισύρει πολλά σχόλια στις Βρυξέλλες ενώ  αναμένονται και εξελίξεις στην Επιτροπή Αναφορών ( COMMISSION DES PETITIONS) του Ευρωκοινοβουλίου

  •  Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος του Κ. Βελόπουλου στην παραπάνω υπόθεση είναι ο κ. Φλογαίτης, γνωστός  νομικός  . Η  εντυπωσιακή πληροφορία που υπάρχει  είναι ότι η σύζυγος του  κ. Φλογαίτη είναι μία από τους 3 υποψηφίους για την θέση του Ευρωπαϊκου Δικαστηρίου. την οποία δικαιούται η Ελλάδα .Πιο συγκεκριμένα, για την θέση του Ευρωπαίου Δικαστή έχουν προκριθεί τα ονόματα της συζύγου του κ. Φλογαίτη, της κυρίας Πασαρτζή, του κ. Τζουβελέκα και του Μιχ. Πικραμένου (απλή συνωνυμία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης). Η θητεία του Ευρωπαίου Δικαστή είναι εννιά έτη και ο μηνιαίος μισθός περίπου 13.000 ευρώ.
  • Εντωμεταξύ , ο εισηγητής της υπόθεσης Βελόπουλου, ο κ. Χοϊμές , ορίστηκε  αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ,  κάτι που έγινε μετά την υποβολή της εισήγησης του . Επιπροσθέτως και η σύζυγος του κ. Χοϊμέ, η κ. ΜΑΓΙΑΚΟΥ ήταν ήδη Αντιπρόεδρος του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ  και ήταν υποψήφια για την ακόμη υψηλότερη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα