Η Ελλάδα στην βρετανική λίστα τουρισμού

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Από τον Ιούνιο θα επιτραπεί χωρίς καραντίνα η έλευση Βρετανών τουριστών

Στο τέλος Ιουνίου θα «πρασινίσει» η Ελλάδα και θα επιτρέπεται η έλευση Βρετανών τουριστών στην χώρα μας για διακοπές  χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η πρώτη λίστα θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα και θα επιτρέπονται τα ταξίδια από τις 17 Μαΐου. Στην πράσινη λίστα που θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα αναμένεται να περιλαμβάνονται χώρες όπως η Μάλτα, το Γιβραλτάρ, οι Σεϋχέλλες, το Ισραήλ, και ίσως η Πορτογαλία, ενώ Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία θα προστεθούν στα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Guardian, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η Βρετανία δεν θα συστήνει στους πολίτες της να μην ταξιδεύουν στην Πορτογαλία (με εξαίρεση τις Αζόρες), τα Κανάρια Νησιά και τα ελληνικά νησιά Ρόδος, Κως, Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Κρήτη.

Κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι ο κατάλογος των πράσινων χωρών επανεξετάζεται κάθε τρεις εβδομάδες. Θα ενημερώνεται συνεχώς και θα προστίθενται και άλλες χώρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα