Στην Dimand πέρασε το εμβληματικό ακίνητο του Μινιόν

από fimotro

Με τίμημα 25 εκατ. ευρώ

Στην Dimand φέρεται να περνάει το ακίνητο που στέγαζε το θρυλικό Μινιόν επί της Πατησίων, αφού η εταιρεία ανάπτυξης με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανδριόπουλο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός πλειοδότης του σχετικού διαγωνισμού, με τίμημα που υπερβαίνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Το εν λόγω ακίνητο αποτελούσε το μοναδικό αδέσμευτο των περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie και είχε χρησιμοποιηθεί ως «εγγύηση» για τη λήψη ενδιάμεσης χρηματοδότησης της εταιρείας. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη διαγωνισμός προκειμένου να βρεθεί κατάλληλος χρήστης και πλειοδότης για τα 16.000 τ.μ. που βρίσκονται στην κυριότητα της Folli Follie, επί του ακινήτου που στέγαζε το ιστορικό πολυκατάστημα και παραμένει σε αχρηστία εδώ και πολλά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στο Δεκέμβριο.

Η διοίκηση της Folli Follie, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει λάβει την έγκριση των ομολογιούχων πιστωτών της, αλλά να δρομολογεί και την αποπληρωμή της Arena Investments, που παρείχε την ενδιάμεση χρηματοδότηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα