Στη Βουλή οι δικογραφίες για Καλογρίτσα και Folli Follie

από fimotro

Aπό το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στην Βουλή η δικογραφία με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά σχετικά με το παρασκήνιο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το έτος 2016, καθώς και η δικογραφία που αφορά την εταιρεία Folli Follie με αναφορές σε δύο πρώην υπουργούς, τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αλέξανδρο Χαρίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα τα κόμματα θα λάβουν γνώση του περιεχομένου των δικογραφιών προκειμένου να κρίνουν αν συντρέχουν λόγοι περαιτέρω διερεύνησης είτε με σύσταση εξεταστικής επιτροπής ή με συγκρότηση προανακριτικής.

Πάντως, οι σχετικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σχετικά άμεσα καθώς για τις δύο υποθέσεις υπάρχει κίνδυνος παραγραφής. Η αποσβεστική προθεσμία λήγει το ερχόμενο φθινόπωρο εκτός και αν η κυβέρνηση αποφασίσει να συγκροτήσει θερινά τμήματα οπότε η παραγραφή θα έρθει νωρίτερα.

Να σημειωθεί ότι πηγές της πλειοψηφίας υπογραμμίζουν ότι οι όποιες αποφάσεις θα καθοριστούν αποκλειστικά από το περιεχόμενο των δικογραφιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα