Στη βουλή η δικογραφία με τις καταγγελίες Καλογρίτσα για τον Παππά

από fimotro

Στη Βουλή οδεύει η δικογραφία για τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά μετά τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητεί τη διευρεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Νίκου Παππά καθώς μετά την εξέταση των μαρτύρων και των προσώπων που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση, υπήρξαν υπονοιες για ευθύνες του πρωην υπουργού συνεπώς η αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή ήταν μονόδρομος.

Η τακτική δικαιοσύνη θα συνεχίσει την έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα (μέλη της οικογένειας Χούρι της εταιρίας CCC) που είναι μεταξύ των μηνυομένων.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καλογρίτσας σε υπόμνημα που κατέθεσε πρόσφατα στη Δικαιοσύνη περιέγραψε σειρά αδικημάτων που θεωρεί πως οφείλει η Βουλή να διερευνήσει σε βάρος του Νίκου Παππά, για την περίφημη υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

Ανέφερε δε έξι πράξεις: δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων, παρακώλυση συναγωνισμού, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα