Στη Βουλή δικογραφία κατά Πολάκη-Ξανθού για απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

από fimotro

Στη Βουλή κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, δικογραφία που αφορά στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ όταν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ήταν ο Α. Ξανθός αλλά και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται είχε αναγάγει τον συγκεκριμένο Οργανισμό ως την προμετωπίδα στον αγώνα της “κάθαρσης”

Η δικογραφία καταρτίστηκε μετά και το πόρισμα της αρμόδια ανεξάρτητης αρχής και δεδομένου ότι κατατέθηκε στη Βουλή η έρευνα θα έπεσε σε πολιτικά πρόσωπα που την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπό την ευθύνη τους το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στο πόρισμα που είχε καταρτίσει η αρμόδια αρχή προέκυπταν στοιχεία απ ευθείας αναθέσεων με την εμπλοκή εταιρείας σεκιούριτι ο οποίος εμφανιζόταν στον Οργανισμό και ως εκπρόσωπος της τότε πολιτικής ηγεσίας αναζητώντας μάλιστα στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες σε βάρος πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας εμφανίζεται να έχει λάβει αμοιβές άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα τουλάχιστον με το πόρισμα προκεύπτει ότι η φύλαξη του οργανισμού θα μπορούσε να γίνει απο την ελληνική αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα