ΣΤΑΣΥ: Στον «αέρα» το νέο site – Τι αναβαθμίζεται στην ενημέρωση για τα δρομολόγια του μετρό

από Philippos

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον το νέο site της ΣΤΑΣΥ, επικαιροποιημένο και πιο εύχρηστο.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, πρόκειται για ένα σύγχρονο portal συγκοινωνιών, με τεχνολογία responsive, ιδανική για προβολή σε smartphones και tablets, φιλικό προς ΑμεΑ (WCAG 2.1 Compliance), με απλοποιημένο μενού και άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία (σύνδεση με Google Maps και Google Transit για υπολογισμό διαδρομής σε πραγματικό χρόνο και πλοήγηση στο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ., σύνδεση με τον ΟΑΣΑ για online αγορά επαναφορτιζόμενων καρτών ATH.ENA Card, 360o virtual tour σταθμών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα πλεονεκτήματα της νέας ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, προστίθεται η άμεση, σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου, με έκτακτες ενημερώσεις, για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Παράλληλα, το περιβάλλον της ιστοσελίδας έγινε πιο φιλικό και λειτουργικό προς το επιβατικό κοινό, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πληροφόρησης, με τους δυναμικούς πίνακες δρομολογίων, αλλά και την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα