Σοβαρή έλλειψη σταθμαρχών στη ΣΤΑΣΥ καταγγέλλει το σωματείο Πρώτη Γραμμή

από fimotro

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Σταθμαρχών Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. – ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ επισημαίνει τη σοβαρή έλλειψη σταθμαρχών με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην απόδοση των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τεράστιες ελλείψεις Σταθμαρχών στην ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. οι οποίες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην απόδοση των εργαζομένων στους σταθμούς. Ανύπαρκτες ημέρες ανάπαυσης, τεράστιες αδυναμίες στην χορήγηση κανονικών αδειών, ανύπαρκτος οικογενειακός προγραμματισμός λόγω συνεχόμενων εκτάκτων περιστατικών μη κάλυψης βαρδιών.

Ταυτόχρονα το Σχέδιο «ΑΡΙΑΔΝΗ» που εκπόνησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με την ΓΑΔΑ και την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. αποτελεί μια παρωδία. Ανύπαρκτοι αστυνομικοί, με την εγκληματικότητα να έχει λάβει δυσθεώρητα μεγέθη. Ληστείες και προπηλακισμοί επιβατών και εργαζομένων αποτελούν μια καθημερινή ρουτίνα.

Τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, καθώς η ανυπαρξία ανταλλακτικών δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των σταθμών.

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα