Σοκαριστική σύγκρουση τρένου με φορτηγό

από Philippos

Ένα φορτηγό μεταφοράς τσιμέντου βρίσκεται κολλημένο πάνω σε μία ισόπεδη διάβαση. Και αυτό που ακολουθεί είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Οι ισόπεδες διαβάσεις των σιδηροδρομικών γραμμών είναι πολλές φορές ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία για να συμβούν ατυχήματα, συνήθως με πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

Ένα τέτοιο ατύχημα έγινε σε μία πόλη του Τενεσί των ΗΠΑ, όπου ένα φορτηγό το οποίο μεταφέρει τσιμέντο ξέμεινε για άγνωστο λόγο πάνω στις γραμμές.

Το τρένο που ερχόταν δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρότατη, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το φορτηγό.

Στην συνέχεια βλέπουμε πως εξελίσσεται σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάσταση, καθώς ένα-ένα τα βαγόνια αρχίζουν να εκτροχιάζονται και να πέφτουν στο πλάι της γραμμής.

Από την σύγκρουση ευτυχώς δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, παρά μόνο ελαφρείς τραυματισμοί.

Υπήρξε μόνο μία μικρή μόλυνση από πετρέλαιο και λάδια που είχαν κάποια βαγόνια ενώ η αναστάτωση στην περιοχή θα κρατήσει για αρκετές ημέρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα