Σοκάρει η απολογία του «Ορέστη» για τη δολοφονία της 6χρονης στην Κύπρο

από fimotro

Άφωνους άφησε τους ανακριτές ο serial killer της Κύπρου, όταν τους εξήγησε για ποιο λόγο πέταξε το πτώμα της 6χρονης Σιέρα  στη λίμνη Μεμί.
«Το τοπίο στη λίμνη Μεμί ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι’ αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και στα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού…».

Με τα λόγια αυτά ο κατά συρροήν δολοφόνος Νίκος Μεταξάς «αιτιολόγησε» την κίνηση του να εξαφανίστη τη σορό της εξάχρονης Σιέρρα στα νερά της λίμνης, αφήνοντας με το σκεπτικό του έκπληκτους τους ανακριτές, που προσπαθούσαν να αποσπάσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του, καθώς τους απασχολούν πολλά ακόμη σκοτεινά σημεία.

Ωστόσο, η ανερεύση της εξάχρονης, που έδωσε ένα λυτρωτικό τέλος στην αναζήτηση των σορών των επτά θυμάτων του 35χρονου, κρύβει ένα σκοτεινό παρασκήνιο. Οι ανακριτές της υπόθεσης είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του το πρωί της περασμένης Τετάρτης, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε ρίξει τη Σιέρα καθώς τα συνεργεία των ειδικών μάταια έψαχναν επί δύο μήνες στα νερά της λίμνης λόγω παραπλανητικών υποδείξεων του δράστη…

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, οι ανακριτές πίεσαν ασφυκτικά τον Μεταξά όχι μόνο για τη μικρή Σιέρα, αλλά και για άλλη μια γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη πλήρως ότι βρίσκεται εν ζωή.

Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνειας, τους είπε: «Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…», αφήνοντάς τους άφωνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα