Σοφία Παπαδάτου : Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει δεκανίκι, ούτε στην ΝΔ ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ 

από fimotro

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες οι υποψήφιοι βουλευτές πραγματοποιούν τις τελευταίες επαφές τους με τους ψηφοφόρους. Έτσι, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Νότιο τομέα Αθηνών Β3, Σοφία Παπαδάτου,είχε συναντήσεις με πολίτες και φορείς στην Καλλιθέα, λίγες ώρες πριν την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλάκη στο Θησείο.

Η πρώην υποστράτηγος της ΕΛΑΣ, έχοντας μεγάλη εμπειρία στα δύσκολα, έχει καθημερινή επαφή με τους πολίτες των δήμων της εκλογικής περιφέρειας του Νότιου τομέα.

Όσον αφορά την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση “ειδικού σκοπού” , η κ. Παπαδάτου τόνισε σε συνάντηση που είχε με πολίτες στον Άγιο Δημήτριο πως ” είμαστε απέναντι σε κάθε σενάριο τέτοιας μορφής”. Οι συνεχείς μεταβολές του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος χορηγός της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει το δεκανίκι κανενός, είπε η υποψήφια βουλευτής.

Η υποψήφια βουλευτής δήλωσε ακόμη πως το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα που απαντά στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ θα έχει ισχυρό διψήφιο ποσοστό, εκτίμησε η κ. Παπαδάτου και πρόσθεσε “οι προγραμματικές συγκλίσεις είναι το άλφα και το ωμέγα σε ένα μοντέλο διακυβέρνησης”.

Επίσης, η κ. Παπαδάτου υπογράμμισε πως το θέμα των υποκλοπών δεν έχει κλείσει και θα πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής που θα διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα