Σκληρή απάντηση Τ. Θεοδωρικάκου στον Ν. Παππά

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


“Θα μπορούσα να γράψω πολλά απαντώντας στο ύφος του κ. Παππά, γιατί τα λεγόμενά του είναι απαντημένα (και με πράξεις)” τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφορικά με τα όσα είπε στη βουλή ο Νίκος Παππάς. “Αντιλαμβάνομαι την τραγικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, αλλά ας βρει κάτι πιο έξυπνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, διότι τώρα απλώς επιβεβαιώνει ότι ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του. Προφανώς γιατί δεν μπορεί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις, σε όσα επώνυμα, εγγράφως και τεκμηριωμένα του καταλογίζονται” αναφέρει ο Τ. Θεοδωρικάκος.

Αναλυτικά η απάντηση Θεοδωρικάκου προς το Ν. Παππά

Θα μπορούσα να γράψω πολλά απαντώντας στο ύφος του κ. Παππά, γιατί τα λεγόμενά του είναι απαντημένα (και με πράξεις). Θα σας πω μόνο γιατί με εντυπωσίασε, αν και ίσως δεν θα έπρεπε κανείς να εκπλήσσεται με τίποτα από τον συγκεκριμένο πολιτικό:
Γιατί του φαίνεται επιλήψιμο, ένας πολίτης να εργάζεται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία σε μία εταιρεία.
Γιατί του φαίνεται επιλήψιμο, ένας πολίτης να συμμετέχει σε μία υγιή επιχειρηματική δράση.
Γιατί του φαίνεται επιλήψιμο, ένας πολίτης, εργαζόμενος ή επιχειρηματίας, να αποφασίζει στη συνέχεια να ασχοληθεί με την πολιτική.
Παριστάνει ότι δεν γνωρίζει ότι έχω αποχωρήσει από την GPO εδώ και 5 χρόνια. Η ιστορία είναι γνωστή σε όλους.
Αντιλαμβάνομαι την τραγικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, αλλά ας βρει κάτι πιο έξυπνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, διότι τώρα απλώς επιβεβαιώνει ότι ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του. Προφανώς γιατί δεν μπορεί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις, σε όσα επώνυμα, εγγράφως και τεκμηριωμένα του καταλογίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα