Σκλαβενίτης: Κατηγορηματικά διαψεύδονται τα περί deal με Γάλλους

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Απολύτως κατηγορηματικά διαψεύδεται, από έγκυρες πηγές της οικογένειας Σκλαβενίτη, σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου, σύμφωνα με το οποίο η αλυσίδα Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη πρόκειται να περάσει σε ποσοστό 70% σε γαλλικά χέρια.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «δεν υπάρχει απολύτως τίποτα». Εκφράζουν την απορία τους για το τι εξυπηρετεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα και σημειώνουν πως ορισμένες «λεπτομέρειες» που αναφέρονται σε αυτό, όπως π.χ. η δήθεν υπογραφή μνημονίου κατανόησης κ.ά., αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.

Το Euro2day.gr επικοινώνησε επίσης με αρμόδιες τραπεζικές πηγές, καθώς η Υπεραγορές Σκλαβενίτης έχει προέλθει από τη διάσωση της Μαρινόπουλος και κινείται με business plan εγκεκριμένο από τις τράπεζες. Αντίθετα με τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα, τραπεζικά στελέχη δήλωσαν απόλυτη άγνοια, τονίζοντας ότι θα θεωρούσαν απίθανο η Σκλαβενίτης να έχει ξεκινήσει τέτοιου είδους συζητήσεις, χωρίς να έχει ενημερώσει τις πιστώτριες τράπεζες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα