Σκέρτσος: Στο τέλος ο Τσίπρας θα πει για κυβέρνηση ακόμη και χωρίς το… κόμμα του!

από fimotro

Ηχηρή απάντηση στο “μονοπώλιο” της κοινωνικής ευαισθησίας που προσπαθεί να “πουλήσει” εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ στους νέους, έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος .

“Ο κ. Τσίπρας ανέβασε πάλι -αυτή τη φορά στο YouTube- το έργο «ο ΣΥΡΙΖΑ και το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας». Μόνο που δεν εξήγησε γιατί πολιτικές που δεν είχαν σχέση με τις δεσμεύσεις των μνημονίων, όπως τα ζητήματα έμφυλης βίας, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το στεγαστικό, η διαφθορά στην αστυνομία ή ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας δεν τις εφάρμοσε”, τόνισε ο Άκης Σκέρτσος.

“Γιατί επί των ημερών του δεν φρόντισε «να γίνουμε Ευρώπη σε αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα», όπως του αρέσει να λέει επιμένοντας να κοπιάρει το σύνθημα του Πρωθυπουργού;

Ίσως γιατί ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία”, υπογράμμισε ο υπουργός επικρατείας.

“Προς το παρόν οι πολίτες όλων των ηλικιών προσπαθούν να μην ζαλιστούν από τις καθημερινές αλλαγές στις επαμφοτερίζουσες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας: την μία μέρα είναι των ηττημένων και την άλλη των νικητών, με τον Βαρουφάκη και το σχέδιο «Δήμητρα» ή χωρίς τον Βαρουφάκη αλλά με την ανοχή του, με το ΠΑΣΟΚ ή απλώς με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Τσίπρας, επιζητώντας βουλιμικά την προσωπική επιστροφή του στην εξουσία, ονειρεύεται να κάνει πάση θυσία «κυβέρνηση συνεργασίας ή μειοψηφίας», έτσι όπως πάει ακόμη και χωρίς το κόμμα του…”

Δεν παρέλειψε επίσης να επισημάνει και την αντιγραφή που επιχείρησε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, αφού η διαδικτυακή του συνέντευξη είναι επί της ουσίας copy-paste με αυτή του πρωθυπουργός στη Νεφέλη Μεγκ.

“ΥΓ. Κάτι τελευταίο. Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην ακούει τους επικοινωνιολόγους, όπως είπε, αλλά εξακολουθεί να αντιγράφει τον πρωθυπουργό και στο YouTube. Μας χαροποιεί βεβαίως αλλά #ΚΡΙΜΑ για την έλλειψη φαντασίας.”, σημείωσε ο κ. Σκέρτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα