Σκέψεις να είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση

από fimotro

Θα αφορά μόνο τους άνω των 65

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα αλλάζουν την στρατηγική των ειδικών για την πανδημία. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών η 3η δόση να καταστεί υποχρεωτική, κυρίως για την πρόσβαση σε κλειστούς χώρους δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του στο Mega ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, Θανάσης Κοντογεώργης.

«Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι μετά το εξάμηνο ίσως η ανοσολογική απόκριση δεν είναι η επιθυμητή. Ανθρωποι που άνω των 65 έκαναν 3η δόση, βοήθησαν στο να μειωθούν τα κρούσματα» τόνισε για την εν λόγω σκέψη της κυβέρνησης.

Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν σκέψεις για χρήση διπλής μάσκας στα μέσα μεταφοράς κάτι που θα συζητηθεί στην επιτροπή των ειδικών αυτή τη βδομάδα.«Στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση είχε καταβάλει σημαντική προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση και να λειτουργήσουν καλύτερα.», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα