Σήμερα οι πληρωμές €534 για τον Δεκέμβριο

από fimotro

Δείτε αναλυτικά πως θα γίνει η πληρωμή

Περισσότεροι από 645.000 εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή το Δεκέμβριο θα δουν σήμερα xrimaύς την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 325,7 εκατ. ευρώ.

Με νομοθετική διάταξη θα αναστέλλεται η πληρωμή των επιταγών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου κατά 75 ημέρες για τις επιχειρήσεις που καταγράφουν πτώση τζίρου άνω του 40% το τελευταίο τρίμηνο του 2020, εφόσον περιλαμβάνονται στη λίστα των πληττόμενων ΚΑΔ. Παράλληλα, θα παρατείνεται για ακόμα 45 ημέρες η πληρωμή επιταγών με ημερομηνία από 18 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου.

Περιθώριο έως τις 14 Ιανουαρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘΕΡΜΑΝΣΗ, ενώ ήδη 642.800 αιτήσεις έχουν γίνει αποδεκτές.

Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης είναι και όσοι κάνουν χρήση φυσικού αερίου, υγραερίου, αλλά και καυσόξυλων ή pellet για όσους κατοικούν σε οικισμούς με πληθυσμό έως 2.500 κατοίκους.

Η πληρωμή του επιδόματος θα γίνει:

* έως τις 31 Ιανουαρίου για αγορές που έγιναν έως 31 Δεκεμβρίου και
* έως την 31 Μαρτίου για αγορές έως 28 Φεβρουαρίου, για το φυσικό αέριο η πληρωμή θα γίνει
* έως τις 26 Απριλίου

To επίδομα θέρμανσης φέτος κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα