Σημαντική πρωτοβουλία του Τ. Θεοδωρικάκου για τον Υμηττό

από fimotro

Ανάρτηση του π. ΥΠΕΣ και Βουλευτή Επικρατείας για τον ΣΠΑΥ

Ένα σπουδαίο έργο πνοής -η αναβάθμιση και αξιοποίηση του Υμηττού -έχει δρομολογηθεί για να γίνει πραγματικότητα. Επί πολλούς μήνες είχα και συνεχίζω να έχω στενή και δημιουργική συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), με όλους τους δημάρχους της περιοχής και με όλους τους εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων.

Όπως είχα δεσμευθεί και αυτή τη δέσμευση τηρεί πλήρως ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, το έργο αυτό, εντάσσεται στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

΄Εχω προτείνει να χαρακτηριστεί ως εμβληματικό, ώστε οι δήμοι της περιοχής να έχουν πρόσθετες δυνατότητες για ακόμη περισσότερα έργα και παρεμβάσεις μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Προχωράμε μπροστά. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα. Οι πολίτες αποκτούν δυνατότητα για καλύτερες συνθήκες στη ζωή τους, με περισσότερο πράσινο και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι πολίτες των δήμων Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ελληνικού- Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Παιανίας, Κορωπίου, Αγίας Παρασκευής, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Παπάγου-Χολαργού, αλλά και όλοι οι πολίτες του λεκανοπεδίου της Αττικής, θα απολαμβάνουν τις ομορφιές του Υμηττού με μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και ελευθερία.

Με την ευκαιρία, θέλω να συγχαρώ, τις εθελοντικές οργανώσεις πυροπροστασίας του Υμηττού αλλά και την πυροσβεστική υπηρεσία, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες, έσωσαν για άλλη μια φορά το δάσος, από την φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα