Σημαντικά θέματα στην ατζέντα του υπουργικού

από fimotro

Στη σκιά της έντονης φημολογίας για ανασχηματισμό συνεδριάζει σήμερα στις 11 το υπουργικό συμβούλιο, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρκετά είναι τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες ως προ τον χρόνο που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός για να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Σίγουρο θεωρείται ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέχρι το προσεχές Σάββατο, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμη και σήμερα, πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:
– Ενημέρωση από τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο για την πορεία αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
– Παρουσίαση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση του νομοσχεδίου για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση.
– Παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη του νομοσχεδίου για τις Οργανώσεις Κοινωνίας Πολιτών και την εθελοντική απασχόληση.
– Εισήγηση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη σχετικά με την καθιέρωση ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου – Διαδικασία καθορισμού ανώτατου ορίου.
– Εισήγηση από τον υπουργό Επικρατείας ‘Ακη Σκέρτσο για την έγκριση του αναθεωρημένου Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων «Ελλάδα Μπροστά».
– Εισήγηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την υπαγωγή στη διαδικασία της παρ. 1 του άρθρου 7Α του Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων Ακινήτων έργων γενικότερης σημασίας για την οικονομία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα