Σημαντικά στοιχεία για Παππά και Παπαγγελόπουλο κατέθεσε ο Παπασταύρου

από fimotro

Σε σημαντικές αποκαλύψεις σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε ο δικηγόρος, Σταύρος Παπασταύρου, στη σημερινή κατάθεση του στον Άρειο Πάγο και την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ο δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπασταύρου κατέθεσε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, τα οποία όπως αναφέρει αποδεικνύουν τη σκευωρία που κατασκευάσθηκε με πλαστά στοιχεία σε βάρος του, κάνοντας αναφορά σε «κραυγαλέα, αλλεπάλληλα και συνειδητά ατοπήματα» συγκεκριμένων εισαγγελέων.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ρεπορτάζ ο κ. Παπασταύρου κατέθεσε αποδεικτικό έγγραφο που επιβεβαιώνει πως συγκεκριμένοι εισαγγελείς είχαν στα χέρια τους από τις 20.5.2016 αθωωτική δικαστική συνδρομή, την οποία όμως «έθαψαν».

Ο δικηγόρος κατέθεσε προς υποστήριξη της μήνυσης του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος, ο Σάμπυ Μιωνής και ο Άγγελος Μεταξάς έπεσαν θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της εκδότης και δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Μιωνή, ο Σταύρος Παπασταύρου στοχοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ενώ ο ίδιος ο επιχειρηματίας για λόγους οικονομικής εκβίασης.

Σήμερα, στην κατάθεση του. ενώπιον της κυρίας Αλεβιζοπούλου ο κ. Παπασταύρου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έκανε αναφορά σε συναντήσεις του

Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και τη Νέα Υόρκη και σε συνομιλίες στο πλαίσιο των οποίων ο πρώτος του δήλωνε απερίφραστα ότι ο Παπασταύρου θα την πληρώσει λόγω της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι συγκεκριμένοι εισαγγελείς επιχείρησαν το Μάρτιο του 2018 να τον εμπλέξουν και στην υπόθεση Novartis χωρίς επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα