Σημαντικά ερωτήματα από τον Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ

από fimotro

Σοβαρές καταγγελίες για στήσιμο σκευωρίας με στημένα δημοσιεύματα

Αρχίζουν έντονη δραστηριότητα οι στρατιωτικοί σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, στην Ορεστιάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ με την Ένωση Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης των εκεί υπηρετούντων  στρατιωτικών. Σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, δόθηκε η ευκαιρία στους εν ενεργεία στρατιωτικούς να θέσουν τα ερωτήματα  τους και να πάρουν απαντήσεις από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Ομοσπονδίας.


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ομιλία – καμπάνα κινδύνου που εκρουσε ο Γραμματέας Οργανωτικού ΠΟΜΕΝΣ Ηλίας Κολλύρης, την οποία πρέπει άμεσα να ακούσουν οι της Πολιτικής Ηγεσίας του Άμυνας και να προβούν σε ενέργειες.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι δεν είναι δυνατόν το 2019, να διχάζονται στρατιωτικοί μεταξύ τους στους μεν και στους δε, να απειλούνται, να εκβιάζονται και πολύ περισσότερο να στήνονται σκευωρίες εις βάρος τους, μέσω δημοσιευμάτων.

Πολύ σοβαρά τα όσα περιγράφονται για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή μεταξύ των εν ενεργεία στρατιωτικών και πρέπει άμεσα τόσο ο Υπουργός, όσο και το Μέγαρο Μαξίμου να αξιολογήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα