Σηκώνει ρολά το Σάββατο το Attica

από fimotro

Διευρύνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που σηκώνουν ρολά με το πολυκατάστημα Attica στο CityLink στο αθηναϊκό κέντρο να επαναλειτουργεί από αύριο.

Ο όμιλος πολυκαταστημάτων θα διατηρήσει ωστόσο κλειστά τα καταστήματα σε Golden Hall και Mediterranean Cosmos, καθώς αναμένει την απελευθέρωση λειτουργίας των εμπορικών κέντρων σε όλη τη χώρα. Υπενθυμίζεται επίσης ότι κανονικά λειτουργεί και το κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως το αθηναϊκό Attica εκτός του ότι λειτουργεί με το θεσμό των shop in a shop (για τα οποία δόθηκε το δικαίωμα λειτουργίας ήδη με την προηγούμενη ΚΥΑ, που επέτρεπε την επαναλειτουργία καταστημάτων στις 11 Μαίου) διαθέτει ανεξάρτητες εισόδους σε ελεύθερο χώρο, αν και τυπικά εντάσσεται στον εμπορικό πολυχώρο του CityLink.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση δε το πολυκατάστημα στο City Link θα λειτουργεί στο εξής Σάββατο και καθημερινές μεταξύ 12.00-20.00 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα