Σεμίνα Διγενή: Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

από fimotro

“Την έστειλε στο νοσοκομείο από τα θεατρικά χαστούκια”

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή σε συνέντευξή της μίλησε για το κίνημα #metοο και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η οποία δεν προχώρησε.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο Downtown κατήγγειλε και άλλα επεισόδια που προκάλεσε ο ηθοποιός, τα οποία είχαν πολλές φορές άσχημη κατάληξη.

«Δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε», λέει χαρακτηριστικά η Σεμίνα Διγενή.

Για την άσχημη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι σε συναδέλφους του αναφέρει: «την ίδια περίοδο, πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν καθημερινά τα πάθη τους εξαιτίας της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα κάποια φορά μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα “θεατρικά” χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά».

«Τους προέτρεπα να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό τους, αλλά δεν τολμούσαν. Δεν γινόταν να το επιβάλλω. Δεν με σήκωνε εκείνο το άρρωστο κλίμα κι έτσι έφυγα. Είδες ότι και ο ηθοποιός Γ. Ψάλτου μίλησε μετά από καιρό, όταν αισθάνθηκε έτοιμος να αναφερθεί στο ξυλοκόπημά του. Υπάρχουν και γυναίκες ηθοποιοί που δεν νομίζω να έχουν μιλήσει ακόμη. Τα συζητούσαμε αυτά και με τον αξέχαστο Χρήστο Σιμαρδάνη», καταλήγει η δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα