Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε κινητοποίηση είναι όλος ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς την επόμενη Τετάρτη, στις 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης των ψηφοδελτίων Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η εκδήλωση, πέραν της προεκλογικής σημασίας της, έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ομιλίας, για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, του πρώην πρωθυπουργού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστα Καραμανλή.

Από την άλλη αναμένεται ενδεχομένως να προηγηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, εντός της εβδομάδας, όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγες μέρες στην παρουσία του στο Export Summit του ΣΒΒΕ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που βάζει φωτιά στον κομματικό μηχανισμό, που θα κληθεί να βγάλει σε πέρας δυο τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις οργανωτικά και σε επίπεδο κινητοποίησης μέσα σε μόλις πέντε μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα