Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Μετά από δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός, ο νέος ιστοχώρος της Τράπεζας της Ελλάδος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Ο νέος ιστοχώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος (responsive design), ώστε να είναι ευκολότερα προσβάσιμος από φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablets. Είναι φιλικότερος προς τους επισκέπτες του, παρέχοντας εύκολη και πλήρη πρόσβαση σε ένα μεγάλο πλούτο πληροφοριών που διατίθεται από την κεντρική τράπεζα της χώρας.

Οπως σημειώνεται, το έργο της ανανέωσης του ιστοχώρου περιλάμβανε την αναμόρφωση της εικόνας του μέσω μιας νέας μοντέρνας σχεδίασης, τη δημιουργία μιας απλοποιημένης αρχιτεκτονικής της πληροφορίας, καθώς και την αναδιαμόρφωση του περιεχομένου του, που πλέον διαρθρώνεται σε επίπεδα, ανάλογα με την εξειδίκευση του κοινού. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες του ιστοχώρου έχουν στη διάθεσή τους νέες εφαρμογές/εργαλεία που διευκολύνουν την αναζήτηση της πληροφορίας:

• μια νέα αναβαθμισμένη μηχανή αναζήτησης

• μια ειδική ενότητα της πρώτης σελίδας (Πληροφορίες για Εσάς), από την οποία δίνεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πληροφορίες που συχνά αναζητούν συγκεκριμένες κατηγορίες επισκεπτών (ιδιώτες, συναλλασσόμενοι με την Τράπεζα της Ελλάδος, πελάτες και στελέχη πιστωτικών ιδρυμάτων και ασφαλιστικών επιχειρήσεων, νομικοί κ.ά.),

• έναν οδηγό επικοινωνίας/συχνών ερωτήσεων, ο οποίος διευκολύνει τους επισκέπτες που αναζητούν κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, δίνοντάς τους σε πρώτη φάση απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους και ακολούθως παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τις υπηρεσίες της Τράπεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα