Σε κτίριο με πισίνα η Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης!

από fimotro

Μετακομίζει σε επταώροφο κτίριο με ενοίκιο 30.000 ευρώ μηνιαίως

Σε κτίριο επί των οδών Λένορμαν και Αμφιαράου μετακομίζει η Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης προεκλογικά. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» η μετακόμιση στο νέο κτίριο είναι ακριβή υπόθεση αφού το ενοίκιο του ανέρχεται σε 30.000 ευρώ μηνιαίως.

Στόχος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι η μετακίνηση της υπηρεσίας στη νέα της έδρα να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Είναι χαρακτηριστικό πως λόγο του… κατεπείγοντος του πράγματος στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τη μεταφορά του εξοπλισμού και του αρχείου της υπηρεσίας στη νέα διεύθυνση η γενική επιθεωρήτρια, Μαρία Παπασπύρου παραδέχεται ότι «εκκρεμεί η υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης» μακροχρόνιας μίσθωσης.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το επταώροφο κτίριο που θα μετεγκατασταθεί η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης είναι εντυπωσιακό αρχιτεκτονικά. Ειδικότερα, ακολουθεί λιτές γραμμές και συνδυάζει τον χάλυβα και το γυαλί. Είναι, επίσης, επενδεδυμένο με τούβλο και μαρμάρινες πλάκες ενώ διαθέτει πέντε ορόφους γραφείων, αίθουσα συνεδριάσεων ενώ τέλος, το κύριο χαρακτηριστικό του 7ου ορόφου πέραν του γεγονότος ότι φιλοξενεί τα διευθυντικά γραφεία είναι και η εξωτερική πισίνα στη βεράντα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την εφημερίδα το ενοίκιο που πληρώνει σήμερα η υπηρεσία για τα γραφεία της στην Κηφισίας αγγίζει τα 12.000 ευρώ μηνιαίως ενώ στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα διαχειριστικά έξοδα.

Συνολικά η υπηρεσία θα πληρώσει για το νέο κτίριο 1.440.000 ευρώ για τα έτη 2020-2023 δηλαδή σχεδόν 360.000 ευρώ το έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα