Κρίσιμη και η αυριανή συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Klaus Regling, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα, όπως η σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, οι δεσμεύσεις της χώρας, οι προτεραιότητες της νέας ελληνικής κυβέρνησης, καθώς επίσης οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Οι Σταϊκούρας και Regling συμφώνησαν να συνεχίσουν μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της Ελλάδας και των πολιτών της και να εντείνουν την προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε επίσης με τον πρόεδρο του Eurogroup Mario Centenoμ, ενώ πριν τη συνάντηση με τον Regling είδε τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Peter Dolman.
Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ θα συναντήσει αύριο στο Καβούρι τον εκπρόσωπο της Κομισιόν Declan Costello και θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο των επαφών του με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Αύριο η συνάντηση Μητσοτάκη-Regling

Εν τω μεταξύ την άμεση εφαρμογή μέτρων που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και θα ενισχύσουν περαιτέρω την εμπιστοσύνη των αγορών προχωρεί η κυβέρνηση με το νέο φορολογικό, νομοσχέδιο τις βασικές πτυχές του οποίου θα συζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Klaus Regling.
Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στις 18:00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει είναι εξαιρετικά μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα