Σε ισχύ η επίταξη υπηρεσιών – γιατρών

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ξεκίνησε η επιστράτευση γιατρών από το Υπουργείο Υγείας

Την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών ανακοίνωσε τελικώς το υπουργείο Υγείας μετά από ένα έντονο παρασκήνιο με τους εκπροσώπους του ιατρικού κλάδου όλο το Σαββατοκύριακο. Παρά τις προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή και να ενισχυθεί του ΕΣΥ για την καταπολέμηση του κορονοϊού, οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να συμβιβαστούν και να βρεθούν οι 200 γιατροί που αναζητούσε το υπουργείο Υγείας, καθώς μέχρι το βράδυ της Κυριακής είχαν συγκεντρωθεί μόνο 61 ονόματα.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το Υπουργείο Υγείας απηύθυνε επί εβδομάδες πρόσκληση – έκκληση προς τους ιδιώτες ιατρούς, για την ενίσχυση των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. στο τρίτο σφοδρό κύμα της πανδημίας COVID-19.

Δυστυχώς, πολύ μικρός αριθμός ιδιωτών ιατρών προσήλθε. Τους ευχαριστούμε.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες συνθήκες και την επιτακτική ανάγκη περίθαλψης των συνανθρώπων μας, το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών των ειδικοτήτων Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών στην Αττική”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα