Η κατάθεση του 14χρονου

«Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γυμνή», κατέθεσε ο 14χρονος στο δικαστήριο.

Ο 14χρονος ισχυρίστηκε πως η 32χρονη «με καβάλησε και άρχισε να χοροπηδά επάνω μου» για περίπου πέντε λεπτά.

Στη συνέχεια την έσπρωξε και έφυγε από το δωμάτιο. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου πως πρέπει να φύγουμε» συμπλήρωσε.

Η κατάθεση του φίλου

Ο φίλος του αγοριού κατέθεσε στο δικαστήριο πως άκουσε ήχους που παρέπεμπαν σε σεξουαλική επαφή από τον πάνω όροφο του σπιτιού και αισθάνθηκε αμηχανία. Τότε αποφάσισε να βγει έξω από το σπίτι.

Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε.

Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του.

 

Τέα Βίνσεντ

 

Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτραλέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου».

Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.