Σε… διαφημιστή της ΝΔ εξελίσσεται ο Τζανακόπουλος

από fimotro

Απωθεί τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου και αυτό βοηθά την κυβέρνηση γι αυτόν τον καλεί συνεχώς ο ΣΚΑΪ!

Στην κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες αναφέρθηκε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρουσία του Δ. Τζανακόπουλου ο οποίος όποτε βγαίνει στα κανάλια λειτουργεί ως ανθρωποδιώχτης των μετριοπαθών ψηφοφόρων και του μεσαίου χώρου.

Μπορεί ο αντιπαθητικός τρόπος που τοποθετείται να απευθύνεται στον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, στην κοινωνία όμως και ειδικά στον μεσαίο χώρο διώχνει πολύ κόσμο από το κόμμα του Α. Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο ότι στελέχη της κυβέρνηση τον αποκαλούν “διαφημιστή του έργου της ΝΔ”! Ίσως γι αυτό τον καλεί πολύ συχνά ο ΣΚΑΪ…

Στην ουσία της συζήτησης τώρα. Ο κρατικός μηχανισμός ήταν εκεί, υπήρξαν μικροζημιές όχι κάτι φοβερό, απεγκλωβισμοί έγιναν στη Βόρεια Εύβοια τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών για το κύμα κακοκαιρίας.

«Υπάρχει όχι επικάλυψη αρμοδιοτήτων, αλλά πολυπλοκότητα στο νομικό πλαίσιο. Η κεντρική κυβέρνηση δεν έχει αρμοδιότητα να καθαρίζουν φρεάτια, εξαρτάται από το δρόμο η αρμοδιότητα» διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο να το κάνουμε πιο λειτουργικό, αυτή η άσκηση είναι σύνθετη, υπάρχει δουλειά η οποία πρέπει να γίνει» σημείωσε.

Όσον αφορά την αυξημένη κυκλοφορία εξήγησε πως είναι λογική γιατί έχουμε επιστρέψει σε δραστηριότητες, έχει τελειώσει η τηλεργασία επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Εκτίμησε ότι ο δακτύλιος θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα