Σε αναστολή λειτουργίας όλα τα ΚΤΕΟ της χώρας

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε δεύτερη περίοδο αναστολής λειτουργίας μπαίνουν όλα τα ΚΤΕΟ της χώρας, στα πλαίσια αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος εξάπλωσης του κορωνοϊού στο οποίο εισέρχεται η χώρα μας. Η αναστολή θα έχει διάρκεια σε πρώτη φάση από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 29, όπου ΟΛΑ τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν κλειστά.

Οπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, σε αυτά τα πλαίσια αναμένουμε σχετική εγκύκλιο του ΥΠΟΜΕΔΙ στην οποία θα προβλέπονται ότι και την περασμένη άνοιξη, δηλαδή:

-Αντίστοιχη παράταση όλων των δελτίων ΚΤΕΟ όλων των κατηγοριών οχημάτων που λήγουν εντός της περιόδου αναστολής των ΚΤΕΟ.

-Θα εξαιρούνται αποκλειστικά τα ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη – αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο (κατόπιν ραντεβού) φορτηγών και λεωφορείωνπου εκτελούν διεθνείς μεταφορές. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων της κατηγορίας αυτής εξακολουθεί να διενεργείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης.

Σε αυτά τα πλαίσια και δεδομένου ότι έως σήμερα πραγματοποιούνται περίπου 40.000 τεχνικοί έλεγχοι την εβδομάδα, ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που αφορούν τα μέτρα για το προσεχές διάστημα των τριών εβδομάδων προβλέπεται σε περίπου 120.000 οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα