Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατο του 23χρονου στην Κεφαλονιά

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την εκδοχή της οικογένειας του Κυριάκου Ευαγγελάτου, του φαντάρου ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 20 Φεβρουαρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στη θάλασσα στην Κεφαλονιά, ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε αυτοχειρία και όχι σε τροχαίο δυστύχημα, φαίνεται πως ενισχύεται και με την έκθεση του τεχνικού συμβούλου.

Ο κ. Αναστάσιος Δέδες πραγματοποίησε πριν από λίγες εβδομάδες πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο του άτυχου Κυριάκου, αλλά και στο σημείο της πτώσης στη θάλασσα και έβγαλε τα συμπεράσματά του τα οποία έδωσε στην οικογένεια του 23χρονου. Στις 66 σελίδες της έκθεσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών από το σημείο της πτώσης, αλλά και από το μοιραίο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Κυριάκος Ευαγγελάτος
, καθώς και η έκθεση αυτοψίας του Λιμενικού Σώματος.

«Εκκίνησε το όχημα και κατέπεσε στον γκρεμό»

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Δέδε, το αυτοκίνητο που οδηγούσε λίγο μετά τις 12 και μισή το μεσημέρι, ο Κυριάκος Ευαγγελάτος έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Κεφαλονιάς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έκθεση του τεχνικού συμβούλου «από την ανάλυση που έγινε σε συνδυασμό με την εύρεση των κλειδιών έναυσης κινητήρα σε θέση εκκίνησης, καταδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο όχημα ήταν σε στάση στο σημείο μεταξύ δένδρου και δίπλα στο εκκλησάκι και κατόπιν εκκίνησε και κατέπεσε στον γκρεμό με ταχύτητα περί τα 7 χλμ/ώρα».

Σύμφωνα με την έκθεση αν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κυριάκος είχε μεγαλύτερη ταχύτητα θα είχε χτυπήσει σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτή που αρχικά χτύπησε, όπως προκύπτει από τα ευρήματα. Δηλαδή, ο 23χρονος είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στο γκρεμό πάτησε γκάζι και έπεσε στη θάλασσα, προκαλώντας το θάνατό του. Επίσης, από την αυτοψία στο αυτοκίνητο που έκανε ο τεχνικός σύμβουλος ο Κυριάκος δεν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα